Laser ontharen
Emmen

Woon je in Drenthe en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Emmen de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Emmen, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Botox en fillers
Emmen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Emmen werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox in Emmen? Onze arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Boek jouw gratis injectables consult!

Botox Fillers Emmen (1)

Acne behandeling
Emmen

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Emmen ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of peelings.

Tattoo laseren
Emmen

Wil je veilig en snel jouw tattoo laten laseren? Dit kan bij Cosmetique Totale Emmen. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens jaren in beslag kunnen nemen. Op de vestiging in Emmen werken hbo opgeleide huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van alle kleuren en maten tatoeages met de nieuwste PicoPlus laser. Gekleurde tattoo weglaseren in Emmen? Ook dit is mogelijk, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Boek een gratis consult tattoo verwijderen Emmen

Tattoo Laseren Emmen (1)

Pigmentvlekken verwijderen
Emmen

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Emmen kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Litteken behandeling
Emmen

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Emmen.

Acne Littekens Behandelen Emmen

Kalknagel behandeling
Emmen

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Emmen.

Ons team
Huidspecialisten

  • "Ik hoor vaak terug van cliënten dat zij zeggen; mijn huid past nu bij hoe ik mij van binnen voel; jong en fris!"

    Julie Berken - van Oord

  • "Naast mijn ruime ervaring als huidtherapeut verhoog ik mijn expertise door het volgen van congressen en nascholingen, om zo effectieve behandelingen aan te kunnen bieden."

    Lawa Zada

  • "Werken met de beste lasers en medische peelings geeft mij dagelijks veel plezier in mijn werk!"

    Marjet Koster

Schoonheidsbehandeling
Emmen

Bij Cosmetique Totale Emmen gaan huidtherapie en schoonheidsbehandelingen hand in hand samen. Op onze locatie in Emmen kun je, naast bij onze huidtherapeuten, ook bij een ervaren schoonheidsspecialiste terecht. Onze schoonheidsspecialiste legt jou graag in de watten met hoogwaardige beautybehandelingen. In onze cosmetische kliniek werken alleen met hoogopgeleide deskundige huidspecialisten.

Tijdens de schoonheidsbehandeling in Emmen creëren wij een persoonlijke sfeer waar je direct rust en ontspanning ervaart en zichtbaar huidverbetering kunt verwachten.

Voorafgaand aan een behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Op basis daarvan geven wij persoonlijk huidadvies en houden we uiteraard rekening met jouw wensen en behoeften. Er is altijd een passende behandeling voor jouw huid, zodat deze in topconditie raakt en blijft!

De schoonheidsspecialiste van Cosmetique Totale werkt tijdens de cosmetische behandelingen uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten van ZO Skin Health, Dermaceutic, Elementre & Colorescience. Je wordt ontvangen in een ambiance van professionaliteit en luxe, in het meest unieke pand in het centrum van Emmen: de Hondsrugtoren.

Gratis intake
Huidtherapie Emmen

Heb jij een huidprobleem waar je vanaf wil of wil je graag jouw huid verbeteren en laten stralen? Dat kan! Tijdens een gratis consult in onze cosmetische kliniek wordt er aan de hand van jouw huidprobleem- en wens een persoonlijk behandelplan opgesteld door onze huidspecialist. Het doel van onze huidtherapeuten is altijd om de meest natuurlijke en optimale resultaten te behalen, door middel van cosmetische behandelingen zoals laserbehandelingen, medische peelings en injectables. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne, pigmentvlekken, couperose, littekens, overbeharing en tatoeages. Met onze ruime openingstijden kun je altijd op korte termijn bij jouw huidspecialist in Emmen terecht! Boek nu snel jouw huidtherapie Emmen consult.

Gratis Consult Huidtherapeut

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Emmen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Emmen consult" ter waarde van maar liefst €45. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Emmen

Ben jij ook klaar voor een stralende huid? Onze huidspecialisten helpen je hier graag mee! Kom nu langs voor een gratis eerste consult. Onze kliniek in Emmen heeft ruime openingstijden en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

 OV
Cosmetique Totale Emmen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het trein- en busstation Emmen is het slechts 5 minuten lopen naar de Weerdingerstraat 364. Loop vanaf het treinstation naar het noorden, richting de Verlengde Spoorstraat. Sla linksaf naar de Seinstraat. Sla linksaf naar de Weerdingerstraat. Flauwe bocht naar links om op de Weerdingerstraat te blijven. Verderop zie je de Hondsrugtoren. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Je kunt parkeren in een van de parkeergarages. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Emmen

Weerdingerstraat 364
7811 CD Emmen
T: 085 902 2080
E: info@cosmetique-totale.nl

Cosmetique Totale Emmen (1)