Laser ontharen
Emmen

Woon je in Drenthe en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Emmen de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Emmen, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Botox en fillers
Emmen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Emmen werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Emmen? Plastisch chirurg Patrick Khoe bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Boek jouw gratis injectables consult!

Botox Fillers Emmen

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Emmen

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • Kalknagel
  laseren Emmen

  Wil je snel van jouw kalknagels af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je kalknagels af!

 • Laser
  ontharen Emmen 

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Acne behandeling
Emmen

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Emmen ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of peelings.

Pigmentvlekken verwijderen
Emmen

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Emmen kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Litteken behandeling
Emmen

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Emmen.

Acne Littekens Behandelen Emmen

Kalknagel behandeling
Emmen

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Emmen.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Ik hoor vaak terug van cliënten dat zij zeggen; mijn huid past nu bij hoe ik mij van binnen voel; jong en fris!"

  Julie Berken - van Oord

Schoonheidsbehandeling
Emmen

Op onze locatie in Emmen kun je ook bij een ervaren schoonheidsspecialiste terecht, die jou graag in de watten legt met hoogwaardige beautybehandelingen. Wij werken alleen met hoogopgeleide deskundige huidspecialisten.

Tijdens de schoonheidsbehandeling in Emmen creëren wij een persoonlijke sfeer waar je direct rust en ontspanning ervaart en zichtbaar huidverbetering kunt verwachten.

Voorafgaand aan een behandeling vindt er een huidanalyse plaats. Op basis daarvan geven wij persoonlijk huidadvies en houden we uiteraard rekening met jouw wensen en behoeften. Er is altijd een passende behandeling voor jouw huid, zodat deze in topconditie raakt en blijft!

De schoonheidsspecialiste van Cosmetique Totale werkt uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten van ZO Skin Health, Dermaceutic & Colorescience. Je wordt ontvangen in een ambiance van professionaliteit en luxe, in het meest unieke pand in het centrum van Emmen: de Hondsrug toren.

Gratis Consult Huidtherapeut

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Emmen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Emmen consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Emmen

OV
Cosmetique Totale Emmen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het trein- en busstation Emmen is het slechts 5 minuten lopen naar de Weerdingerstraat 364. Loop vanaf het treinstation naar het noorden, richting de Verlengde Spoorstraat. Sla linksaf naar de Seinstraat. Sla linksaf naar de Weerdingerstraat. Flauwe bocht naar links om op de Weerdingerstraat te blijven. Verderop zie je de Hondsrugtoren. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Je kunt parkeren in een van de parkeergarages. Voor een uitgebreide route kun je klikken op Route Cosmetique Totale Emmen

Weerdingerstraat 364
7811 CD Emmen
T: 085 902 2080
E: info@cosmetique-totale.nl

Cosmetique Totale Emmen (1)