Pigmentvlekken verwijderen
Enschede

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Enschede kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Laser ontharen
Enschede

Woon je in Enschede en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Enschede de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Enschede, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Enschede

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • Laser
  ontharen Enschede

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

 • Kalknagel
  laseren Enschede

  Wil je snel van jouw kalknagels af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je kalknagels af!

Acne behandeling
Enschede

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Enschede ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Litteken behandeling
Enschede

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Enschede.

Litteken Behandeling Enschede

Ons team
Huidspecialisten

 • "Eenieder verdient een persoonlijk behandelplan om de huid te laten stralen."

  Steffanie Spijkerman

 • "Iemand weer blij maken met zijn/haar huid, dat is het leukste aan ons werk. "

  Sandra Nijland

Kalknagel behandeling
Enschede

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Enschede.

Laser Behandeling Enschede

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Enschede Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Enschede consult" ter waarde van maar liefst € 35. Laat je gegevens achter en 1 van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Ja, dat wil ik!

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Enschede

OV
Cosmetique Totale Enschede is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Enschede kun je bus 1, 5 of 7 nemen naar halte Enschede, Borstelweg.

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar en is voldoende parkeergelegenheid. 

Hendrik Ter Kuilestraat 5 (Pro Corpus Gezondheidscentrum)
7547 BB Enschede

Cosmetique Totale Enschede