Bereikbaarheid

Cosmetique Totale Groningen

OV
De huidtherapie praktijk van Cosmetique Totale Groningen ligt op 6 minuten loopafstand van trein- en busstation Groningen. Loop naar het oosten op de Onderdoor. Sla linksaf richting de Stationsweg. Sla rechtsaf naar de Stationsweg. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla rechtsaf richting de Driehovenstraat. Neem de trap. Sla linksaf naar de Driehovenstraat. Sla rechtsaf naar de Hovenstraat. Sla rechtsaf naar de Rabenhauptstraat. Sla linksaf naar de Geulstraat.

Auto 
Met de auto is onze huidkliniek goed bereikbaar. Je kunt in de omgeving van de huidkliniek betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is aan het stationsplein zie hierboven voor de looproute. 

Cosmetique Totale Groningen
(binnen de kliniek van Plastische Chirurgie Groningen)
Geulstraat 37 
9725 CH Groningen

Ons team
Huidspecialisten

 • "Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. Ik kijk graag met je mee of jij recht hebt op een vergoeding."

  Maaike van der Haar

 • "Als ik mensen een stukje bewuster kan maken over hoe de huid werkt en hoe je die gezond krijgt; word ik daar gewoon heel blij van!"

  Rosa Bangma

 • "De eerste stap naar een mooie huid is het ontdekken van jouw huidtype."

  Lysette Boer-Stam

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Groningen

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste lasers en medische peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Groningen

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Groningen

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Groningen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Groningen consult" ter waarde van maar liefst €35. Laat je gegevens achter en één van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Groningen Laserbehandeling consult