Laser ontharen
Groningen

Woon je in Groningen en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Groningen de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Groningen, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Botox en fillers
Groningen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Groningen? Plastisch chirurg Patrick Khoe bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Botox Fillers Injectables Groningen

Acne behandeling
Groningen

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Groningen ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Groningen

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • Kalknagel
  laseren Groningen

  Wil je snel van jouw kalknagels af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je kalknagels af!

 • Laser
  ontharen Groningen

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Pigmentvlekken verwijderen
Groningen

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Groningen kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Litteken behandeling
Groningen

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Groningen.

Kalknagels behandelen
Groningen

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Groningen.

Kalknagel Behandelen Groningen

Ons team
Huidspecialisten

 • "Cosmetique Totale is erkend door alle zorgverzekeraars. Ik kijk graag met je mee of jij recht hebt op een vergoeding."

  Maaike van der Haar

 • "Als ik mensen een stukje bewuster kan maken over hoe de huid werkt en hoe je die gezond krijgt; word ik daar gewoon heel blij van!"

  Rosa Bangma

 • "De eerste stap naar een mooie huid is het ontdekken van jouw huidtype."

  Lysette Boer-Stam

Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Groningen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Groningen consult" ter waarde van maar liefst €35. Laat je gegevens achter en één van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Ja, dat wil ik

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Groningen

OV
De huidtherapie praktijk van Cosmetique Totale Groningen ligt op 6 minuten loopafstand van trein- en busstation Groningen. Loop naar het oosten op de Onderdoor. Sla linksaf richting de Stationsweg. Sla rechtsaf naar de Stationsweg. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla rechtsaf richting de Driehovenstraat. Neem de trap. Sla linksaf naar de Driehovenstraat. Sla rechtsaf naar de Hovenstraat. Sla rechtsaf naar de Rabenhauptstraat. Sla linksaf naar de Geulstraat.

Auto 
Met de auto is onze huidkliniek goed bereikbaar. Je kunt in de omgeving van de huidkliniek betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is aan het stationsplein. 

Cosmetique Totale Groningen
(binnen de kliniek van Door Plastisch Chirurgen)
Geulstraat 37 
9725 CH Groningen

Cosmetique Totale Groningen