Pigmentvlekken verwijderen
Haarlem

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Haarlem kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Laser ontharen
Haarlem

Woon je in Haarlem en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Haarlem de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om geheel van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Haarlem, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Acne behandeling
Haarlem

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Haarlem ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Litteken behandeling
Haarlem

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Haarlem.

Litteken Behandeling Haarlem

Ons team
Huidspecialisten

  • "Als huidtherapeut kan ik elk huidtype behandelen. De diversiteit die we hiermee bieden vind ik erg bijzonder."

    Tamara Alting

Kalknagel behandeling
Haarlem

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij Cosmetique Totale kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Haarlem.

Laser Behandeling Enschede

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Haarlem Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Haarlem consult" ter waarde van maar liefst €45. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Haarlem

OV
Cosmetique Totale Haarlem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Haarlem loop je in 13 minuten naar de vestiging. De dichtstbijzijnde bushalte is de halte Rozenhagenstraat, vanaf hier is het 3 minuten lopen naar de Spaarndamseweg 80.

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar en in de straat is voldoende parkeergelegenheid. 

Cosmetique Totale Haarlem
Spaarndamseweg 80
2021 CB  Haarlem

Tel. 085 902 2080

Cosmetique Totale Haarlem Adres