Laser ontharen
Hengelo

Woon je in Hengelo en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Hengelo de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg en ervaar het gemak van laserbehandelingen. Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Hengelo, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laser ontharen.

Acne behandeling
Hengelo

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut plaatst. Hierbij bekijkt ze van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk acne behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Hengelo ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Ace Behandelen Hengelo

Pigmentvlekken verwijderen
Hengelo

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Hengelo kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Hengelo

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Hengelo

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Hengelo

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Tattoo laseren
Hengelo

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze huidkliniek in Hengelo. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens enkele jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Hengelo behandelen onze huidtherapeuten alle tattoos met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste generatie Picolaser, waarmee je super snel resultaat ziet. Wil jij jouw gekleurde tattoo weglaseren in Hengelo? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Tattoo Laseren Hengelo

Littekens behandelen
Hengelo

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. De structuur en de kleur zal duidelijk verminderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor jou samenstellen, zodat jij de beste litteken behandeling in Hengelo krijgt.

Kalknagel behandeling
Hengelo

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane schimmelnagel uitgroeien en groeit er een mooie gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij eindelijk starten met het behandelen van kalknagels? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Hengelo.

Kalknagels Behandelen Hengelo

Ons team
Huidspecialisten

 • "Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt bij mij."

  Roosmarijn Bannink

 • "Iemand weer blij maken met zijn/haar huid, dat is het leukste aan ons werk. "

  Sandra Nijland

Botox en fillers
Hengelo

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Hengelo werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Hengelo? De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Picolaser
Hengelo

Cosmetique Totale Hengelo werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Hengelo ook alle soorten tatoeages. De puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Hengelo? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Pico Laser Hengelo
Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Hengelo Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Hengelo consult" ter waarde van maar liefst €35. Laat je gegevens achter en 1 van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Ja, dat wil ik!

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Hengelo

OV
Huidtherapie praktijk Cosmetique Totale Hengelo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation Hengelo neem je de stoptrein op spoor 2A naar Zutphen. Vervolgens stap je uit bij halte Hengelo Gezondheidspark.

Auto 
Met de auto is onze huidkliniek goed bereikbaar. Je kunt in de directe omgeving gratis parkeren.

Laserbehandelingen & Peelings Cosmetique Totale
Aleida Lasonderweg 4
7555 SM Hengelo

Huidtherapie Hengelo