Nieuw! Plan nu je GRATIS consult ONLINE in!

KLIK HIER

Laser ontharen
Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Leeuwarden een geschikte oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg en ervaar het gemak van laserbehandelingen. Permanent ontharen is de perfecte manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Leeuwarden, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Pigmentvlekken verwijderen
Leeuwarden

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten in Leeuwarden zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Acne behandeling
Leeuwarden

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut plaatst. Hierbij bekijkt ze van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk acne behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Leeuwarden ook diverse behandelmethodes beschikbaar.  Acne littekens kun je onder ander behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Acne Behandeling Leeuwarden

Littekens behandelen
Leewarden

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. De structuur en de kleur zal duidelijk verminderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor jou samenstellen, zodat jij de beste litteken behandeling in Leeuwarden krijgt.

Kalknagel behandeling
Leeuwarden

Heb je last van schimmelnagels (ook wel bekend als kalknagels)? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane schimmelnagel uitgroeien en groeit er een mooie gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij eindelijk starten met het behandelen van kalknagels? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Leeuwarden.

Kalknagelbehandeling Leeuwarden

Ons team
Huidspecialisten

 • "Het leukste aan werken bij Cosmetique Totale is dat ik zo veel verschillende behandelmogelijkheden kan bieden."

  Bianca van der Ploeg

 • "Wij horen vaak “Dat is vast niet geschikt voor mij”. Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek en de mogelijkheden zullen je verbazen."

  Amanda Tromp

 • "Ik voer mijn beroep iedere dag met veel liefde uit, omdat mensen zich na een huidtherapeutische behandeling weer happy voelen in hun huid!"

  Nienke Galema

 • "Ik help jou graag verder naar een gezondere en mooiere huid!"

  Anke de Jong

Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Leeuwarden Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Leeuwarden consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Leeuwarden

OV
Cosmetique Totale Leeuwarden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 3 rijdt vanaf station Leeuwarden naar station Kalverdijkje. Deze vertrekt elke 40 minuten. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Voor de deur van de huidkliniek kun je gratis parkeren. 

Huidtherapie praktijk Cosmetique Totale
(Gevestigd in My Health Club)
Kalverdijkje 76D
8924 JJ Leeuwarden

Huidtherapie Leeuwarden