Laser ontharen
Nijmegen

Woon je in Nijmegen en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Nijmegen een geschikte oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg en ervaar het gemak van laserbehandelingen. Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Nijmegen, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Tattoo laseren
Nijmegen

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze huidkliniek in Nijmegen. Wij begrijpen dat je jouw tatoeage zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens enkele jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Nijmegen behandelen onze huidtherapeuten alle tattoos met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste generatie Picolaser, waarmee je super snel resultaat ziet. Wil jij jouw gekleurde tattoo weglaseren in Nijmegen? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Maak een afspraak voor een gratis consult tatoeage verwijderen

Tattoo Verwijderen Nijmegen

Pigmentvlekken verwijderen
Nijmegen

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste Picolaser, Lumecca, lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Nijmegen kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Acne behandeling
Nijmegen

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek met de huidtherapeut plaatst. Hierbij bekijkt ze van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk acne behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Nijmegen ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of peelings.

Acne Behandelen Nijmegen

Littekens behandelen
Nijmegen

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. De structuur en de kleur zal duidelijk verminderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut een persoonlijk behandelplan voor jou samenstellen, zodat jij de beste litteken behandeling in Nijmegen krijgt.

Kalknagel behandeling
Nijmegen

Heb je last van schimmelnagels (ook wel kalknagels genoemd)? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de aangedane schimmelnagel uitgroeien en groeit er een mooie gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij eindelijk starten met het behandelen van kalknagels? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Nijmegen.

Kalknagels Behandelen Nijmegen

Ons team
Huidspecialisten

 • "Jouw huid is mijn uitdaging! Mijn passie is om jouw huid weer te laten stralen en een resultaatgericht behandelplan op te stellen."

  Anne Kropman

 • "Iemand zelfverzekerd maken met zijn/haar huid, dat geeft mij een voldaan gevoel!"

  Anne van de Laar

 • "Vaak is het gebruik van de juiste producten al de eerste stap naar een gezonde en stralende huid. Ik geef je hier graag advies over!"

  Judith Groenen

 • "Ben je onzeker over je huid? Ik help je graag jouw huid weer te laten stralen!"

  Sierle Toonen

 • "Het mooiste van dit werk is om een gelukkige cliënt terug te zien na slechts enkele behandelingen!"

  Thera Gaasbeek

Botox en fillers
Nijmegen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Nijmegen? De medisch specialist bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Picolaser
Nijmegen

Cosmetique Totale Nijmegen werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Nijmegen ook alle soorten tatoeages. De puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Nijmegen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

tattoo verwijderen (1)
Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Nijmegen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Nijmegen consult" ter waarde van maar liefst €45. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Nijmegen

OV
Huidtherapie praktijk Cosmetique Totale Nijmegen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Nijmegen gaat Bus 6 elke 15 minuten naar de halte Couwenbergstraat.

Auto 
De laserbehandeling & peeling praktijk van Cosmetique Totale is met de auto goed bereikbaar. Voor de deur van de huidkliniek kun je gratis parkeren.

Couwenbergstraat 30
6535 RZ Nijmegen
Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Cosmetique Totale Nijmegen (2)