Laser ontharen
Nijverdal

Woon je in Nijverdal en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Nijverdal de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Definitief laser ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Nijverdal, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Pigmentvlekken behandeling
Nijverdal

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Nijverdal kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Pigmentvlekken Verwijderen Nijverdal

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Nijverdal

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • Laser
  ontharen Nijverdal

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

 • Kalknagel
  laseren Nijverdal

  Wil je snel van jouw kalknagels af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je kalknagels af!

Acne behandeling
Nijverdal

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend consult plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Tijdens het intakegesprek stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Nijverdal ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Litteken behandeling
Nijverdal

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Nijverdal.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Het geeft elke keer weer voldoening om iemand aan het einde van een behandeltraject weer stralend naar buiten te zien gaan!"

  Marlyn van Elk

 • "Eenieder verdient een persoonlijk behandelplan om de huid te laten stralen."

  Steffanie Spijkerman

 • "Het leukste aan huidtherapie vind ik dat ik iemand weer blij kan maken met zijn/haar huid en het zelfvertrouwen zie groeien! "

  Dilâra Güzel-Evsen

Kalknagel behandeling
Nijverdal

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Nijverdal.

Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Nijverdal Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Nijverdal consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Nijverdal

OV
Huidkliniek Cosmetique Totale Nijverdal (Medisch Centrum Nijverdal) is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Nijverdal loop je in 10 minuten naar de Nijkerkendijk 38. Sla linksaf richting de Parkeerterrein Grotestraat Noord. Sla linksaf naar de Parkeerterrein Grotestraat Noord. Weg vervolgen naar de Máximastraat. Weg vervolgen naar de Parallelweg. Sla rechtsaf naar de Constantijnstraat. Sla linksaf naar de Korenbloemstraat. Sla linksaf naar de Nijkerkendijk.

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Er is volop gelegenheid tot gratis parkeren.

Nijkerkendijk 38 (in Medisch Centrum Nijverdal)
7442 LS Nijverdal
Tel. 085 902 2080
info@cosmetique-totale.nl

Cosmetique Totale Nijverdal 2