Acne behandeling
Rosmalen

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken en bijna iedereen heeft er wel eens last van (gehad). Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst, waarbij de huidtherapeut kijkt van welke acne er sprake is. Tijdens het consult stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Rosmalen ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Tattoo laseren
Rosmalen

Wil je jouw tattoo laten laseren? Dit kan bij onze vestiging in Rosmalen. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Rosmalen behandelen wij alle kleuren en maten tatoeages met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste soort Picolaser voor tatoeage verwijderen. Gekleurde tattoo weglaseren in Rosmalen? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Tattoo Laseren Rosmalen

Laser ontharen
Rosmalen

Woon je in Rosmalen en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Rosmalen de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Rosmalen, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor laser ontharen.

Pigmentvlekken verwijderen
Rosmalen

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verminderen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Rosmalen kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Pigmentvlekken Verwijderen Rosmalen

Kalknagel behandeling
Rosmalen

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt warmte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Voorafgaand aan de behandeling kun je bij Cosmetique Totale Rosmalen ook terecht voor een pedicure behandeling. Hierbij wordt de nagel dunner gevijld om het beste resultaat te behalen met de laserbehandeling. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Rosmalen.

Botox en fillers
Rosmalen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables zoals botox en fillers een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Cosmetique Totale Rosmalen werkt met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Rosmalen? De arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

 

Ons team
Huidspecialisten

  • "Samen met de client werken om hun huid in topconditie te brengen, vind ik de leukste uitdaging. Want iedere huid is uniek en verdient het beste!"

    Kristy van Vlijmen

  • "Door huidverbetering cliënten weer zien stralen van binnen en van buiten. Dat vind ik het mooiste aan het vak!"

    Laura Reutelingsperger

  • "De huid is ons grootste orgaan, met onze hulp zorgen we dat deze in optimale conditie blijft."

    Maud Love - Verheij

Picolaser
Rosmalen

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale Rosmalen werken met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Rosmalen ook tatoeages. De korte puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Rosmalen? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult.

Picoplus Laser Rosmalen

Littekens behandelen
Rosmalen

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis consult zal de huidtherapeut jou voorzien van een persoonlijk behandelplan voor de beste litteken behandeling in Rosmalen.

Laser Behandeling Alphenaandenrijn

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Rosmalen Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Rosmalen consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Rosmalen

OV
Huidkliniek Rosmalen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station Rosmalen is het 15 minuten lopen. Loop naar het noorden op de Deken van Roestellaan, richting het Stationsplein. Sla linksaf naar de Markt. Sla rechtsaf naar de Achter de Driesprong. Sla linksaf naar De Driesprong. Weg vervolgen naar de Raadhuisstraat. Sla rechtsaf naar de Azaleastraat en daarna linksaf. 

Auto 
Met de auto is onze huidtherapie praktijk goed bereikbaar. Er is voor de deur volop gratis parkeergelegenheid.

Raadhuisstraat 53
5241 BK Rosmalen

Huidtherapie Huidkliniek Rosmalen