Acne behandeling
Rotterdam Zuid

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Zij stelt voor jou een persoonlijk acne behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Rotterdam Zuid ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Kalknagel behandeling
Rotterdam Zuid

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Wij helpen je hier graag vanaf met behulp van onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door deze hitte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw schimmelnagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Rotterdam Zuid.

Kalknagels Behandelen Zeeland

Laser ontharen
Rotterdam Zuid

Woon je in Zeeland en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Rotterdam Zuid de passende oplossing voor jou. Ben je het scheren en harsen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je haarloos door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Rotterdam Zuid, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laser ontharen.

Pigmentvlekken verwijderen
Rotterdam Zuid

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht, handen en andere lichaamsdelen. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers (Inmode Lumecca), peelings en producten van Dermaceutic en Renophase. Onze huidtherapeuten in Rotterdam Zuid kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Rotterdam Zuid

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste laserbehandelingen en peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • Laser
  ontharen Rotterdam Zuid

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

 • Kalknagel
  laseren Rotterdam Zuid

  Wil je snel van jouw kalknagels af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je kalknagels af!

Litteken behandeling
Rotterdam Zuid

Littekens, iedereen heeft ze wel en ze worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij in Rotterdam Zuid met behulp van onze lasers en medische peelings (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. Soms is het zelfs mogelijk om littekens helemaal te verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut jou voorzien van een persoonlijk behandelplan voor de beste litteken behandeling in Rotterdam Zuid.

Litteken Behandeling Rotterdam Zuid

Ons team
Huidspecialisten

 • "Het fijne van huidtherapeut zijn vind ik de variatie van behandelingen. Zo is er altijd een geschikte behandeling voor jouw huid."

  Tiffany Markus

 • "Mijn passie is om elke klant na de behandeling het gevoel te geven de mooiste versie van zichzelf te zijn! "

  Nikki Gardien

Tattoo weglaseren
Rotterdam

Wil je jouw tattoo verwijderen? Dit kan bij onze vestiging in Rotterdam (Jonker Fransstraat 114a). Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens 3 tot 4 jaar in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Rotterdam behandelen wij alle tatoeages met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste generatie Picolaser. Gekleurde tattoo weglaseren in Rotterdam? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Let op: deze behandeling is in Rotterdam momenteel alleen mogelijk op onze locatie aan de Jonker Fransstraat 114a.

Tattoo Verwijderen Rotterdam

Picolaser 
Rotterdam

Cosmetique Totale Rotterdam werkt met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Rotterdam ook tatoeages. De korte puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis consult. 

Let op: deze behandeling is in Rotterdam momenteel alleen mogelijk op onze locatie aan de Jonker Fransstraat 114a.

Gratis Consult Cosmetique Totale

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Rotterdam Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Rotterdam consult" ter waarde van maar liefst €35. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Rotterdam Zuid

OV
Om Cosmetique Totale aan de Maasstadweg 108 te bereiken kun je het beste uitstappen bij station Rotterdam Lombardijen. Vanaf daar is het nog 8 minuten lopen naar de vestiging.

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van de Maasstadweg 108 zijn parkeergarages en je kunt ook voor de deur betaald parkeren. 

Maasstadweg 108
3079 DZ Rotterdam

Huidtherapie Rotterdam Zuid