Laser ontharen
Tilburg

Woon je in Noord-Brabant en wil je graag definitief van vervelende haargroei af? Dan is laser ontharen Tilburg de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren, epileren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je zonder ongewenste haargroei door het leven! Permanent ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdlocatie in Tilburg, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief ontharen.

Tattoo laseren
Tilburg

Wil je jouw tattoo laten laseren? Dit kan bij onze vestiging in Tilburg. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Tilburg behandelen wij alle kleuren en maten tatoeages met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste soort Picolaser voor tatoeage verwijderen. Gekleurde tattoo weglaseren in Assen? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Tattoo Laseren Tilburg

Pigmentvlekken verwijderen
Tilburg

Met onze verschillende lasers kunnen wij verschillende soorten pigmentvlekken behandelen. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomend voordeel is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) en grove poriën minder zichtbaar zullen worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers, peelings en producten. Onze huidtherapeuten in Tilburg kunnen je tijdens het gratis consult informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Populaire
laserbehandelingen

 • ACNE
  behandeling Tilburg

  Heb je last van acne of acnelittekens? Wij werken met de beste lasers en medische peelings om jou hier vanaf te helpen!

 • TATTOO
  laseren Tilburg

  Wil je snel van jouw tattoo af? Onze huidtherapeuten helpen jou veilig en snel met de nieuwste lasers van je tatoeage af!

 • Laser
  ontharen Tilburg

  Nooit meer scheren, waxen of epileren? Kies dan nu voor definitief laserontharen. Geschikt voor ieder haar- en huidtype.

Acne behandeling
Tilburg

Wanneer je last hebt van acne, kun je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Tijdens dit consult bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Ook stelt de huidtherapeut een persoonlijk acne behandelplan voor jou op. Daarnaast bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Tilburg diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of medische peelings.

Littekens behandelen
Tilburg

Littekens kunnen overal op het lichaam voorkomen en worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen wij met behulp van onze lasers en medische peelings verschillende soorten littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. In sommige gevallen kunnen we de littekens zelfs helemaal verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut voor jou een persoonlijk behandelplan maken, voor de beste litteken behandeling in Tilburg.

Ons team
Huidspecialisten

 • "Iedere huid is anders en dat is juist wat mijn werk zo leuk en uitdagend maakt."

  Laura van der Hulst

 • "Het mooie aan mijn werk is dat ik klanten echt kan helpen om hun huid weer te laten stralen."

  Amber van der Stelt

Picolaser
Tilburg

De huidtherapeuten van Cosmetique Totale Tilburg werken met de nieuwste Picolaser. Dit is de eerste en enige behandeling in de wereld met een FDA keurmerk op het verwijderen van melasma, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Deze laser werkt door middel van picoseconden. Dit is duizend keer sneller dan de lasers die werken met de snelheid van een nanoseconde. Met de Picolaser verwijderen wij in Tilburg ook alle soorten tatoeages. De korte puls van de Picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor ook veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd. Ben je geïnteresseerd in een laser behandeling met de Picolaser in Tilburg? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Pico Laser Tilburg

Kalknagel behandeling
Tilburg

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Dit kunnen wij goed behandelen met onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en hierdoor wordt de schimmel gedood. Langzaamaan zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een gezonde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere laserbehandelingen nodig voordat je echt van de kalknagel af bent. Wil jij jouw kalknagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een kalknagel laserbehandeling Tilburg.

Laser Behandeling Tilburg

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Tilburg Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Tilburg consult" ter waarde van maar liefst €35. Laat je gegevens achter en 1 van onze huidtherapeuten neemt contact met je op voor een afspraak.

Ja, dit wil ik

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Tilburg

OV
Cosmetique Totale Tilburg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Tilburg neem je vanaf de Spoorlaan bus 2 en stap je uit bij halte Tilburg Broekhoven. Loop vervolgens naar de Broekhovenseweg. Sla rechtsaf naar de Groenstraat en sla linksaf naar de Kruisvaarderstraat. 

Auto 
Met de auto is onze huidkliniek goed bereikbaar. Je kunt voor de deur betaald parkeren. 

Cosmetique Totale Laserbehandelingen & peelings
Kruisvaardersstraat 32a
5021 BE Tilburg

Cosmetique Totale Tilburg