Acne behandeling
Zwolle

Wanneer je last hebt van acne, kan je hier veel ongemak van ervaren. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een vrijblijvend intakegesprek plaatst. Hierbij bekijkt de huidtherapeut van welk type acne er sprake is. Aan de hand daarvan stelt zij voor jou een persoonlijk behandelplan op. Ook bespreekt zij met jou welke acne behandeling het meest geschikt is. Voor het behandelen van acne littekens hebben wij in Zwolle ook diverse behandelmethodes beschikbaar. Zo kun je acne littekens behandelen door middel van laserbehandelingen of chemische peelings.

Litteken behandeling
Zwolle

Littekens, iedereen heeft ze wel en ze worden vaak als cosmetisch storend ervaren. Gelukkig kunnen onze huidtherapeuten in Zwolle met behulp van onze lasers en medische peelings (acne)littekens behandelen, waardoor ze minder zichtbaar zullen zijn. Soms is het zelfs mogelijk om littekens helemaal te verwijderen. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut jou voorzien van een persoonlijk behandelplan voor de beste litteken behandeling in Zwolle.

Litteken Behandeling Zwolle

Tattoo laseren
Zwolle

Wil je jouw tattoo laten laseren? Dit kan bij onze vestiging in Zwolle. Wij begrijpen dat je jouw tattoo zo snel mogelijk en volledig weg wil hebben. Niemand zit te wachten op oneindig veel behandelingen, die ook nog eens jaren in beslag kunnen nemen. Bij Cosmetique Totale Zwolle behandelen wij alle kleuren en maten tatoeages met de PicoPlus laser. Dit is de nieuwste soort Picolaser voor tatoeage verwijderen. Gekleurde tattoo weglaseren in Zwolle? Ook dit is mogelijk met de Picolaser, veilig en effectief voor ieder huidtype!

Maak een afspraak voor een gratis consult tatoeage verwijderen

Tattoo Laseren Rosmalen

Botox en fillers
Zwolle

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables of botox een mooie oplossing!

Zowel op het gebied van botox als van fillers zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Cosmetique Totale Zwolle werken wij met plastisch chirurgen en dermatologen die zich hebben gespecialiseerd in de mogelijkheden van injectables en botox. Ben je geïnteresseerd in botox en fillers Zwolle? De arts bespreekt tijdens een gratis consult wat jouw wensen zijn en zal op basis van een analyse van de huid samen met jou bepalen welke huidverbeterende behandeling het beste bij je past.

Boek jouw gratis injectables consult!

Laser ontharen
Zwolle

Woon je in regio Zwolle en wil je graag definitief van ongewenste haargroei af? Dan is laser ontharen Zwolle de beste oplossing voor jou. Ben je het scheren en waxen ook zo zat? Gooi dan nu jouw scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen weg. Vanaf nu kun je haarloos door het leven! Definitief ontharen is de manier om van jouw ingegroeide haartjes, snijwondjes en ongewenste haargroei af te komen. Naast onze hoofdvestiging in Zwolle, kun je ook op één van onze 200 andere locaties terecht voor definitief laser ontharen.

Pigmentvlekken verwijderen
Zwolle

Met onze verschillende lasers kunnen verschillende soorten pigmentvlekken behandeld worden. Zoals bijvoorbeeld donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker, melasma en ouderdomsvlekken op gezicht, handen en andere lichaamsdelen. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes (couperose) minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het verwijderen van pigment vlekken. We werken met de nieuwste lasers (Inmode Lumecca), peelings en producten van Dermaceutic en Renophase. Onze huidtherapeuten in Zwolle kunnen je tijdens het gratis intake gesprek informeren over welke methode geschikt is om jouw pigmentvlekken te verwijderen.

Kalknagel behandeling
Zwolle

Heb je last van kalknagels of schimmelnagels? Wij helpen je hier graag vanaf met behulp van onze lasers. De laser brengt hitte in de nagel en door de warmte wordt de schimmel gedood. Langzaam zal de kalknagel uitgroeien en groeit er een mooie gladde nagel voor terug. Er zijn wel meerdere behandelingen nodig voordat je van de schimmelnagel verlost bent. Wil jij jouw schimmelnagels laten behandelen? Bij deze vestiging kun je terecht voor een schimmelnagel laserbehandeling Zwolle.

Kalknagels Behandelen Zwolle

Ons team
Huidspecialisten

  • "Iedere keer mooi om te zien hoe ik klanten weer blij en tevreden kan maken met hun huid."

    Kealy van het Schip

  • "Het mooiste is de samenwerking met de cliënt. Door een goede samenwerking behaal je het mooiste resultaat en behoud je deze ook."

    Juliette Bosch

Huidtherapie Zwolle Contact

Gratis en vrijblijvend
huidtherapie Zwolle Consult

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op een gratis "huidtherapie Zwolle consult" ter waarde van maar liefst €45. Via onderstaande knop plan je heel eenvoudig jouw gratis consult.

Maak een afspraak

Bereikbaarheid 
Cosmetique Totale Zwolle

OV
Om Cosmetique Totale aan de Forelkolk 31 te bereiken kun je het beste uitstappen bij station Zwolle. Vanaf daar is het nog 17 minuten lopen naar de vestiging. Buslijn 14 stopt voor de deur.

Auto / Parkeren
In de directe omgeving van de Forelkolk kun je voor de deur gratis parkeren. 

Cosmetique Totale Zwolle
Forelkolk 31
8017 PM Zwolle

Cosmetique Totale Zwolle